Inschrijving SeederDeBoer Scriptieprijs 2010 geopend

25 november 2010 Consultancy.nl

Wie wordt de winnaar van de SeederDeBoer scriptieprijs 2010?

Ook dit jaar organiseert organisatieadviesbureau SeederDeBoer in samenwerking met 3MA de competitie voor de beste scriptie van de Universiteit Maastricht. De scriptie moet betrekking hebben op; organisatie en/of strategie, information management, marketing of supply chain management.

Scripties dienen in PDF formaat ingezonden te worden via scriptieprijs@seederdeboer.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en studie(richting). De deadline voor het inzenden van de scripties is 15 februari 2011. De prijsuitreiking zal in april 2011 plaatsvinden.

Vorige winnaars
De winnaar van de SeederDeBoer Scriptieprijs 2009 was Marloes Thönissen met de scriptie ’The effect of authentic leadership on job performance and job satisfaction and the mediating role of psychological capital’. In 2008 won Jordi Schoffelen met zijn scriptie; ‘Joining the Online Club', over de kracht en risico's van Virtual Communities. In 2007 won Paul van Merrienboer de SeederDeBoer Scriptieprijs met zijn scriptie over ingredient branding: ‘Will a Company Always be Known By the Company it Keeps'.

Consultancy Nieuws

 • Zorglandschap kent geen optimale schaalgrootte

  Volgens Jeroen Postma, universitair docent bij de Erasmus Universiteit en voormalig adviseur bij BMC Advies, zouden politici en bestuurders vaker naar de symbolische en sociale betekenis van schaal moeten kijken »

 • TCS helpt verzekeraar VIVAT met klant centraal transitie

  VIVAT Verzekeringen heeft Tata Consultancy Services in de arm genomen om te ondersteunen bij een grootschalige transformatie. Doelstelling is om de dienstverlening van de verzekeraar te verbeteren »

SeederDeBoer Nieuws

 • 4 bureaus leveren bijdrage aan Strategie Zorg Summit

  Vandaag en morgen komen circa 65 geselecteerde zorgbestuurders bij elkaar voor de Strategie Summit Zorg 2015. SeederDeBoer, Raet, Assist en PQR hebben zich aan het evenement verbonden als (gespreks)partners »

 • SeederDeBoer organiseert Inhousedag voor studenten

  Op 19 november organiseert SeederDeBoer een Inhousedag voor bijna afgestudeerde masterstudenten. Tijdens de dag kunnen zij een goed beeld krijgen van hoe het is om bij het adviesbureau te werken »