Atos Origin op 1 in Black Book of Outsourcing

02 juni 2010 Consultancy.nl

Atos Origin is voor het tweede opeenvolgende jaar uitgeroepen tot Top Vendor op het gebied van klanttevredenheid in de categorie IT Telecom Outsourcing. Dat blijkt uit een omvangrijke analyse van The Black Book of Outsourcing, onderdeel van Datamonitor - een internationale aanbieder van bedrijfsinformatie.

De deelnemers zijn beoordeeld op verschillende criteria. Van de toepassing van hoogwaardige technologie en procesoptimalisering tot innovatief vermogen en de kwaliteit van dienstverlening aan klanten. Atos Origin kwam bij maar liefst 11 van de 18 prestatiegebieden als Top Vendor uit de bus.

Aan het internationale onderzoek werkten 629 medewerkers van telecombedrijven mee, onder wie topmanagers van bedrijven die vermeld worden op de Fortune 200- en Inc 500-lijst. Bovendien zijn ruim 186 technologie- en outsourcing-overeenkomsten geanalyseerd.

Beste telecom- en IT-leverancier
"Atos Origin heeft wederom aangetoond dat klanten in alle delen van de wereld haar waarderen als de beste telecom- en IT-leverancier", zegt Doug Brown, medeauteur van The Black Book of Outsourcing. "De IT-dienstverlener heeft zijn toppositie in de branche verdiend door consistente technologische oplossingen te implementeren die uitstekend aansluiten op de specifieke behoeften van klanten".

Het adviesbureau is er trots op opnieuw te zijn uitgeroepen tot Top Vendor in de categorie IT Telecom en Outsourcing. “De telecommarkt is een belangrijke groeimarkt voor Atos Origin. Dat we voor het tweede jaar zijn uitgeroepen tot topleverancier in de categorie IT Telecom Outsourcing illustreert dat klanten op onze deskundigheid vertrouwen”, aldus Bruno Fabre, EVP Telecom en Media van Atos Origin. “Onze hoogwaardige technologie stelt telecomaanbieders wereldwijd in staat hun concurrentiepositie te vergroten, een hogere omzet en winst te genereren en substantieel op kosten te besparen".

Nieuws

Meer nieuws over