Acht nieuwe Partners bij Simon Kucher & Partners

7 december 2011 Consultancy.nl

Internationaal strategie adviesbureau Simon-Kucher & Partners (SKP) benoemt per 1 Januari 2012 acht nieuwe partners. Het totale aantal partners komt hiermee op 59. Van de nieuwe partners zijn er zes werkzaam buiten Duitsland, het thuisland van SKP, waarmee de internationale groei wederom verder toeneemt.

In augustus maakte Simon-Kucher & Partners bekend dat het dit jaar opnieuw een nieuw recordjaar verwacht. In de eerste helft van het jaar klom de omzet van het bedrijf naar bijna €58 miljoen, 20% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. De benoeming van de nieuwe partners zal verder bijdragen aan de ambities van het kantoot. “Onze strategie is om internationaal verder uit te breiden,” aldus de CEO’s George Tacke en Klaus Hilleke.

SKP is marktleider op het gebied van Marketing & Sales. In augustus werd het adviesbureau door het Duitse management-tijdschrift Manager Magazin uitgeroepen tot het nummer 1 adviesbureau op het gebied van Marketing & Sales, voor concurrenten The Boston Consulting Group en McKinsey & Company. Het onderzoek werd gehouden onder 452 executives werkzaam bij grote bedrijven tussen februari en juni 2011.

De nieuwe partners zijn:

• Omar Ahmad (33) wordt Managing Partner in Kopenhagen en leidt de activiteiten in Scandinavië. Hij is gespecialiseerd in corporate strategy, sales en pricing.

• Martin Crepy (33) is sinds 2008 werkzaam op het kantoor in Parijs waar hij zich richt op het adviseren van bedrijven in de financiële sector, consumenten goederen en de IT industrie.

• Nicholas Keppeler (33) is gestationeerd op het kantoor in Boston, waar hij deel uitmaakt van het Life Sciences team.

• Susan Lee (39) heeft meer dan 15 jaar ervaring in pricing, sales en marketing en is eveneens werkzaam op het kantoor in Boston.

• Clemens Oberhammer (38) is benoemd tot partner in München, waar hij zich focust op pricing in B2B.

• Christopher Pauli (40) is sinds 2009 hoofd van de Life Sciences praktijk in München.

• Madhavan Ramanujam (35) is benoemd tot partner voor het kantoor in San Fransisco en is gespecialiseerd in pricing processen en innovatie in de software, online en high-tech industrie.

• Danilo Zatta (39) is expert in corporate strategy, business models en pricing en benoemd tot partner in Milaan.

Over Simon-Kucher & Partners
Simon-Kucher & Partners is een internationaal consultancy kantoor met 570 professionals verspreid over 23 kantoren wereldwijd, gespecialiseerd in Smart Profit Growth. In Nederland is SKP gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. SKP is opgericht in 1985 en heeft daarmee meer dan 25 jaar ervaring in adviseren op het gebied van strategie, marketing en sales. Het kantoor wordt beschouwd als leider op het gebied van pricing advies.

Consultancy Nieuws

 • WEF: Studenten missen vaardigheden 21ste eeuw

  Studenten die nu afstuderen missen noodzakelijke vaardigheden die cruciaal zijn voor hun succes in de 21ste eeuw, blijkt uit onderzoek van The Boston Consulting Group (BCG) en het World Economic Forum (WEF) »

 • Nederlandse retailers dreigen digitale boot te missen

  In Nederland beschouwen retailers offline en online nog te veel als twee aparte werelden, waardoor de uitrol van een digital experience voor klanten nog veelal uitblijft. Dat concludeert Deloitte Digital »

Simon-Kucher & Partners Nieuws

 • Creditcard bedrijven laten miljoenenomzet liggen

  Creditcardmaatschappijen laten miljoenen aan omzet liggen. Volgens Simon-Kucher kan een verbeterde focus op de belangrijkste marketing principes, in combinatie met best practices in sales, miljoenen opleveren »

 • Simon-Kucher verdrievoudigt omzet in 10 jaar

  2014 was een recordjaar voor Simon-Kucher & Partners. De omzet van het consultancybureau groeide opnieuw met dubbele cijfers, naar €172 miljoen. Vergeleken met 10 jaar terug is de omzet meer dan verdrievoudigd »