Ex McK en OC&C Marco van Kalleveen partner bij Bain

22 maart 2013 Consultancy.nl

Bain & Company heeft begin dit jaar (januari) Marco van Kalleveen benoemd tot partner. Hij is afkomstig van investeringsfonds bedrijf Bain Capital, waarvoor hij de afgelopen jaren vanuit Londen werkzaam was. Daarvoor werkte hij als partner voor McKinsey & Company en adviseur voor OC&C Strategy Consultants. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames, strategie, organisatie, innovatie, marketing en verkoop, met een focus op klanten in de consumentensector.
 
Marco van Kalleveen heeft een doctoraal in bedrijfseconomie behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na het afronden van een internship bij Goldman Sachs en zijn studie startte hij zijn loopbaan bij OC&C Strategy Consultants. In 1998 trad hij in dienst bij McKinsey & Company. De eerste twee jaar werkte hij vanuit het kantoor in Chicago, om vervolgens in 2000 de overstap te maken naar de San Francisco vestiging van het strategie adviesbureau. In 2002 maakte hij de overstap naar McKinsey & Company Amsterdam, waar hij in 2004 werd benoemd tot partner. In maart 2010 werd hij benoemd tot Senior Vice-President bij private equity-bedrijf Bain Capital in Londen.

Bain & Co - Marco van Kalleveen


De ervaren adviseur heeft ook MBA aan Harvard University in Boston behaald.
 
RSM Advisory Board
Naast zijn werkzaamheden voor Bain & Company is Van Kalleveen ook lid van de Advisory Board van de Rotterdam School of Management (RSM).

Nieuws

Meer nieuws over