Consultancy.nl sluit samenwerking met Magnus

01 maart 2013 Consultancy.nl

Magnus is per 1 maart 2013 een samenwerking aangegaan met Consultancy.nl.

Magnus is een consultancybedrijf dat al meer dan 20 jaar advies-, implementatie- en beheerdiensten levert aan klanten wereldwijd. Magnus heeft kantoren in Naarden en Kuala Lumpur (Maleisië).

Het verder versterken van de online branding van het adviesbureau is een van de pijlers van de samenwerking. “De samenwerking met Consultancy.nl draagt bij aan de verdere uitbreiding van onze marketing- en communicatiekanalen”, zegt Peter-Jan Simons, Managing Partner van Magnus.

Daarnaast bevindt Magnus zich in de luxe positie dat de vraag naar zijn adviesdiensten toeneemt, waardoor het consultancykantoor voor het komende jaar ook een wervingsbehoefte voorziet. “Om de toenemende klantvraag goed te kunnen blijven beantwoorden, zijn wij op zoek naar consultants van junior tot senior level. Ondanks gematigde signalen uit de markt stellen onze klanten ons in staat om te groeien op specifieke gebieden. Kwalitatieve groei is hierbij voor ons de enige optie. Dit partnership helpt ons om nog meer potentiële collega’s te kunnen bereiken”.

Magnus zoekt naar profielen binnen de volgende kennisgebieden: SAP Business Intelligence, SAP Enterprise Performance Management, SAP Enterprise Asset Management, SAP NetWeaver. Ook op het gebied van Mobile Solutions wordt naar versterking gezocht. Bekijk alle vacatures op deze pagina.

Magnus - Consultancy.nl

Voor meer informatie bekijk ook het bedrijfsprofiel van Magnus.

Over Magnus
Magnus is een consultancy organisatie die al meer dan 20 jaar advies-, implementatie- en beheerdiensten en tevens software oplossingen levert die onze klanten in staat stellen om IT op een Business Smart + User Centric manier te gebruiken.

We zijn altijd op zoek naar innovatieve- en integrale oplossingen waarbij we ook durven af te wijken van de geijkte paden. Onze cultuur is het best te omschrijven als vooruitstrevend, passievol, transparant, eigenwijs en gaan voor kwaliteit. We onderscheiden ons door een resultaatgerichte aanpak die steunt op schouder-aan-schouder samenwerking met klanten.

Als SAP partner van het eerste uur staat Magnus van oudsher bekend om zijn SAP consultancy en Managed Services. Daarnaast richten we ons met Technology Solutions op een uitgebreid pakket aan mobility, integratie, en eCommerce oplossingen.

Nieuws

Meer nieuws over