Bob Marks in RvB BDO Accountants & Adviseurs

30 april 2012 Consultancy.nl

Bob Marks is tijdens de algemene vergadering medio april benoemd tot lid van de Raad van Bestuur (RvB) van BDO Accountants & Adviseurs. Binnen de RvB wordt Bob Marks verantwoordelijk voor de Line of Service Belastingadvies. Hij neemt deze portefeuille over van Pim Perquin, die na drie jaar terugtreedt en weer volledig in de praktijk werkzaam wordt.

Bob Marks is sinds 1987 werkzaam bij BDO als fiscalist. In 1989 werd hij benoemd tot partner-aandeelhouder voor de locatie Tilburg en vervulde hij diverse bestuursfuncties (bestuurslid Pensioenfonds BDO, locatiemanager Tilburg, profitcenter manager Zuid-Nederland). Eerder maakte Bob Marks al deel uit van de Raad van Bestuur van BDO, in de periode 1996-2001. Tijdens deze bestuursperiode was Bob Marks lid van het fusiebestuur dat de samensmelting tussen BDO CampsObers en Walgemoed begeleidde.

Consultancy Nieuws

 • McKinsey in top 15 werkgevers van Nederland

  McKinsey & Company behoort tot een van de top 15 populairste werkgevers van Nederland onder WO-studenten. Unilever staat net als vorig jaar samen met Heineken en KLM bovenaan »

 • KplusV: Vijf strategische prioriteiten voor gemeenten

  Onderzoek van KplusV Organisatieadvies wijst vijf strategische prioriteiten aan waarop gemeenten, met het oog op de toekomst, zich moeten richten. Een overzicht van de afzondelijke aandachtsgebieden »

BDO Nieuws

 • 6 adviesbureaus in top 10 Nederlandse dealmakers

  BDO was in de eerste zes maanden van dit jaar betrokken bij 19 transacties in de Nederlandse markt, daarmee mag het zich de belangrijkste financiële dealmaker het eerste halfjaar noemen. Bekijk de top 10 dealmakers »

 • BDO: Winst zorginstellingen met 40% teruggelopen

  Zorginstellingen hebben in 2013 hun winstgevendheid met maar liefst 40% zien dalen. De belangrijkste oorzaken: een recordbedrag van €1,4 miljard aan voorzieningen en hoge afwaarderingen van het vastgoed »