Bob Marks in RvB BDO Accountants & Adviseurs

30 april 2012 Consultancy.nl

Bob Marks is tijdens de algemene vergadering medio april benoemd tot lid van de Raad van Bestuur (RvB) van BDO Accountants & Adviseurs. Binnen de RvB wordt Bob Marks verantwoordelijk voor de Line of Service Belastingadvies. Hij neemt deze portefeuille over van Pim Perquin, die na drie jaar terugtreedt en weer volledig in de praktijk werkzaam wordt.

Bob Marks is sinds 1987 werkzaam bij BDO als fiscalist. In 1989 werd hij benoemd tot partner-aandeelhouder voor de locatie Tilburg en vervulde hij diverse bestuursfuncties (bestuurslid Pensioenfonds BDO, locatiemanager Tilburg, profitcenter manager Zuid-Nederland). Eerder maakte Bob Marks al deel uit van de Raad van Bestuur van BDO, in de periode 1996-2001. Tijdens deze bestuursperiode was Bob Marks lid van het fusiebestuur dat de samensmelting tussen BDO CampsObers en Walgemoed begeleidde.

Consultancy Nieuws

 • Ajax heeft 17% kans om CL poulefase door te komen

  De kans dat Ajax de poulefase zal doorkomen wordt echter relatief gering geacht, zo blijkt uit een analyse van sportspecialist Hypercube. Ajax heeft ‘slechts’ een 17% kans om de achtste finales te bereiken »

 • EY Advisory koopt IT expert Corporate Quality Consulting

  EY heeft Corporate Quality Consulting overgenomen, een Duits IT bureau. 65 consultants zullen EY’s Advisory praktijk in Duitsland versterken. Het merk Corporate Quality Consulting zal na closing vervallen vervallen »

BDO Nieuws

 • BDO sluit sponsordeal met topgolfer Joost Luiten

  BDO heeft een partnershipovereenkomst getekend met Joost Luiten, de beste golfer van Nederland. Met de sponsordeal wil BDO zijn bekendheid in de Nederlandse zakelijke markt uitbreiden »

 • BDO: Stille bewindvoering voordelig voor stakeholders

  Uit onderzoek van BDO in samenwerking met de Radboud Universiteit blijkt dat stille bewindvoering - mits er aan bepaalde randvoorwaarden wordt voldaan - diverse voordelen biedt voor de verschillende stakeholders »