Bob Marks in RvB BDO Accountants & Adviseurs

30 April 2012 Consultancy.nl

Bob Marks is tijdens de algemene vergadering medio april benoemd tot lid van de Raad van Bestuur (RvB) van BDO Accountants & Adviseurs. Binnen de RvB wordt Bob Marks verantwoordelijk voor de Line of Service Belastingadvies. Hij neemt deze portefeuille over van Pim Perquin, die na drie jaar terugtreedt en weer volledig in de praktijk werkzaam wordt.

Bob Marks is sinds 1987 werkzaam bij BDO als fiscalist. In 1989 werd hij benoemd tot partner-aandeelhouder voor de locatie Tilburg en vervulde hij diverse bestuursfuncties (bestuurslid Pensioenfonds BDO, locatiemanager Tilburg, profitcenter manager Zuid-Nederland). Eerder maakte Bob Marks al deel uit van de Raad van Bestuur van BDO, in de periode 1996-2001. Tijdens deze bestuursperiode was Bob Marks lid van het fusiebestuur dat de samensmelting tussen BDO CampsObers en Walgemoed begeleidde.

Consultancy Nieuws

 • Qhuba: Zorg zet strategische stappen op ICT gebied

  Strategische keuzes in de zorg zijn lange tijd uitgesteld, maar in het kader van krappere budgetten en een efficiënter en effectiever zorgproces zullen de komende periode de nodige stappen gezet worden »

 • Utrecht en Ecofys genomineerd voor EUROCITIES Award

  EUROCITIES heeft de negen genomineerde steden voor zijn jaarlijkse awarduitreiking bekend gemaakt. Onder de potentiële winnaars bevindt zich ook een project van de Gemeente Utrecht en Ecofys »

BDO Nieuws

 • BDO M&A maakt zich weer op voor een druk jaar

  De M&A markt komt weer in beweging. BDO M&A maakt zich weer op voor een druk jaar net als in 2014 toen het bureau de meeste transacties begeleidde in de categorie middelgrote ondernemingen in de Benelux »

 • Zorg onvoldoende op hoogte van nieuwe regelgeving

  Zorginstellingen in Nederland zijn grootverwerkers van privacygevoelige gegevens, maar de meerderheid geeft aan niet bekend te zijn met relevante (nieuwe) wet- en regelgeving. Dit blijkt uit een onderzoek van BDO »