Bob Marks in RvB BDO Accountants & Adviseurs

30 april 2012 Consultancy.nl

Bob Marks is tijdens de algemene vergadering medio april benoemd tot lid van de Raad van Bestuur (RvB) van BDO Accountants & Adviseurs. Binnen de RvB wordt Bob Marks verantwoordelijk voor de Line of Service Belastingadvies. Hij neemt deze portefeuille over van Pim Perquin, die na drie jaar terugtreedt en weer volledig in de praktijk werkzaam wordt.

Bob Marks is sinds 1987 werkzaam bij BDO als fiscalist. In 1989 werd hij benoemd tot partner-aandeelhouder voor de locatie Tilburg en vervulde hij diverse bestuursfuncties (bestuurslid Pensioenfonds BDO, locatiemanager Tilburg, profitcenter manager Zuid-Nederland). Eerder maakte Bob Marks al deel uit van de Raad van Bestuur van BDO, in de periode 1996-2001. Tijdens deze bestuursperiode was Bob Marks lid van het fusiebestuur dat de samensmelting tussen BDO CampsObers en Walgemoed begeleidde.

Consultancy Nieuws

BDO Nieuws

  • BDO, Deloitte en Grant Thornton winnen MPF Award 2014

    De MPF Awards zijn uitgereikt, prijzen voor de best geleide zakelijke dienstverleners van Europa. Er werden drie awards binnengesleept door bureaus ook actief in de adviesbranche: BDO, Deloitte en Grant Thornton »

  • BDO helpt Van der Ende Groep met bedrijfsopvolging

    Onlangs besloot de technische dienstverlener Van der Ende Groep uit Maasdijk voor een interne bedrijfsopvolging, van vader op zoon. Dit proces werd begeleid door ervaren specialisten van BDO Accountants & Adviseurs »