Bob Marks in RvB BDO Accountants & Adviseurs

30 april 2012 Consultancy.nl

Bob Marks is tijdens de algemene vergadering medio april benoemd tot lid van de Raad van Bestuur (RvB) van BDO Accountants & Adviseurs. Binnen de RvB wordt Bob Marks verantwoordelijk voor de Line of Service Belastingadvies. Hij neemt deze portefeuille over van Pim Perquin, die na drie jaar terugtreedt en weer volledig in de praktijk werkzaam wordt.

Bob Marks is sinds 1987 werkzaam bij BDO als fiscalist. In 1989 werd hij benoemd tot partner-aandeelhouder voor de locatie Tilburg en vervulde hij diverse bestuursfuncties (bestuurslid Pensioenfonds BDO, locatiemanager Tilburg, profitcenter manager Zuid-Nederland). Eerder maakte Bob Marks al deel uit van de Raad van Bestuur van BDO, in de periode 1996-2001. Tijdens deze bestuursperiode was Bob Marks lid van het fusiebestuur dat de samensmelting tussen BDO CampsObers en Walgemoed begeleidde.

Consultancy Nieuws

 • KPMG biedt 26 miljoen op IT bureau Crimsonwing

  KPMG wil IT-dienstverlener Crimsonwing overnemen, een specialist op het gebied van Microsoft Dynamics. Wanneer het bod van €26 miljoen wordt geaccepteerd, dan telt 'KPMG Crimsonwing' zo'n 350 adviseurs »

 • EY doneert 1.000 WakaWakas aan ebola hulpverleners

  In het kader van de Nationale Actieweek voor ebola heeft de EY Foundation 1.000 hulpverleners in staat gesteld om, ook na zonsondergang, hun werk te kunnen blijven doen met behulp van een WakaWaka solarlamp »

BDO Nieuws

 • Top 10 meest aanbevolen Corporate Finance bureaus

  De grote Nederlandse banken leveren volgens managers de beste corporate finance dienstverlening. De top 10 van corporate finance specialisten wordt verder gedomineerd door de M&A praktijken van adviesbureaus »

 • Incompany 100: Beste consultancybureaus van Nederland

  BDO Consultants, Twynstra Gudde en Deloitte Consulting zijn volgens zakelijke beslissers de beste organisatieadviesbureaus van Nederland. Dat blijkt uit de 2014 editie van de ‘Incompany 100’ ranking. Bekijk de Top 20 »