Bob Marks in RvB BDO Accountants & Adviseurs

30 april 2012 Consultancy.nl

Bob Marks is tijdens de algemene vergadering medio april benoemd tot lid van de Raad van Bestuur (RvB) van BDO Accountants & Adviseurs. Binnen de RvB wordt Bob Marks verantwoordelijk voor de Line of Service Belastingadvies. Hij neemt deze portefeuille over van Pim Perquin, die na drie jaar terugtreedt en weer volledig in de praktijk werkzaam wordt.

Bob Marks is sinds 1987 werkzaam bij BDO als fiscalist. In 1989 werd hij benoemd tot partner-aandeelhouder voor de locatie Tilburg en vervulde hij diverse bestuursfuncties (bestuurslid Pensioenfonds BDO, locatiemanager Tilburg, profitcenter manager Zuid-Nederland). Eerder maakte Bob Marks al deel uit van de Raad van Bestuur van BDO, in de periode 1996-2001. Tijdens deze bestuursperiode was Bob Marks lid van het fusiebestuur dat de samensmelting tussen BDO CampsObers en Walgemoed begeleidde.

Consultancy Nieuws

BDO Nieuws

  • Vier adviesbureaus winnen prestigieuze MPF Award

    Het Managing Partners’ Forum heeft de winnaars van de MPF Awards bekendgemaakt. Zo'n 20 zakelijke dienstverleners vielen in de prijzen, waaronder BDO, Capgemini Consulting, Deloitte en Grant Thornton »

  • BDO: Familiebedrijven laten eCommerce kansen liggen

    Nederlandse familiebedrijven laten kansen op het gebied van eCommerce liggen, stelt BDO, terwijl juist zij uiterst geschikt zijn voor het succesvol gebruik maken van de kansen die het internet hen te bieden heeft »