Bob Marks in RvB BDO Accountants & Adviseurs

30 april 2012 Consultancy.nl

Bob Marks is tijdens de algemene vergadering medio april benoemd tot lid van de Raad van Bestuur (RvB) van BDO Accountants & Adviseurs. Binnen de RvB wordt Bob Marks verantwoordelijk voor de Line of Service Belastingadvies. Hij neemt deze portefeuille over van Pim Perquin, die na drie jaar terugtreedt en weer volledig in de praktijk werkzaam wordt.

Bob Marks is sinds 1987 werkzaam bij BDO als fiscalist. In 1989 werd hij benoemd tot partner-aandeelhouder voor de locatie Tilburg en vervulde hij diverse bestuursfuncties (bestuurslid Pensioenfonds BDO, locatiemanager Tilburg, profitcenter manager Zuid-Nederland). Eerder maakte Bob Marks al deel uit van de Raad van Bestuur van BDO, in de periode 1996-2001. Tijdens deze bestuursperiode was Bob Marks lid van het fusiebestuur dat de samensmelting tussen BDO CampsObers en Walgemoed begeleidde.

Consultancy Nieuws

 • 250 deelnemers bezoeken Lean Six Sigma Seminar

  Op 8 oktober vindt de Lean Six Sigma Seminar 2015 plaats, georganiseerd door UNC Plus Delta. Tijdens het evenement staat er een vraag centraal: ‘Hoe zorg je met Lean Six Sigma voor blijvende impact?’ »

 • First Consulting ontwikkelt KPI dashboard voor klant

  First Consulting heeft een netbeheerder geholpen bij het professionaliseren van operationeel management. Deze netbeheerder is verantwoordelijk voor zowel instandhouding als nieuwbouw van energie-infrastructuur »

BDO Nieuws

 • BDO stelt vier directieleden aan voor Consultancy tak

  BDO heeft onlangs dertien directieleden aangesteld voor zijn vier lines of service. Voor de Consultancy praktijk zijn vier directieleden benoemd: Hans van Gils, Bart-Jan van Hees, John Hijmans en Luc Augustijn »

 • BDO Nederland wil groeien naar 2.500 medewerkers

  In het recentelijk uitgebrachte jaarverslag laat de Raad van Bestuur van BDO weten de komende jaren te willen doorgroeien naar een kernteam van zo’n 2.500 professionals, met een omzetdoelstelling van €300 miljoen »