Bob Marks in RvB BDO Accountants & Adviseurs

30 april 2012 Consultancy.nl

Bob Marks is tijdens de algemene vergadering medio april benoemd tot lid van de Raad van Bestuur (RvB) van BDO Accountants & Adviseurs. Binnen de RvB wordt Bob Marks verantwoordelijk voor de Line of Service Belastingadvies. Hij neemt deze portefeuille over van Pim Perquin, die na drie jaar terugtreedt en weer volledig in de praktijk werkzaam wordt.

Bob Marks is sinds 1987 werkzaam bij BDO als fiscalist. In 1989 werd hij benoemd tot partner-aandeelhouder voor de locatie Tilburg en vervulde hij diverse bestuursfuncties (bestuurslid Pensioenfonds BDO, locatiemanager Tilburg, profitcenter manager Zuid-Nederland). Eerder maakte Bob Marks al deel uit van de Raad van Bestuur van BDO, in de periode 1996-2001. Tijdens deze bestuursperiode was Bob Marks lid van het fusiebestuur dat de samensmelting tussen BDO CampsObers en Walgemoed begeleidde.

Consultancy Nieuws

 • BCG organiseert Taste of Strategy voor topstudenten

  Van 16 tot 21 november organiseert The Boston Consulting Group de business course ‘A Taste of Strategy’. Tijdens de business course zullen talentvolle studenten een overnamestrategie ontwikkelen voor een wijnproducent »

 • Werknemers bouwsector en overheid honkvast

  Werknemers bij de overheid en in de bouwsector staan van alle sectoren het minst open voor een nieuwe baan. Terwijl in de handelssector ruim de helft van het personeel openstaat voor een nieuwe functie »

BDO Nieuws

 • BDO sluit sponsordeal met topgolfer Joost Luiten

  BDO heeft een partnershipovereenkomst getekend met Joost Luiten, de beste golfer van Nederland. Met de sponsordeal wil BDO zijn bekendheid in de Nederlandse zakelijke markt uitbreiden »

 • BDO: Stille bewindvoering voordelig voor stakeholders

  Uit onderzoek van BDO in samenwerking met de Radboud Universiteit blijkt dat stille bewindvoering - mits er aan bepaalde randvoorwaarden wordt voldaan - diverse voordelen biedt voor de verschillende stakeholders »