Bob Marks in RvB BDO Accountants & Adviseurs

30 april 2012 Consultancy.nl

Bob Marks is tijdens de algemene vergadering medio april benoemd tot lid van de Raad van Bestuur (RvB) van BDO Accountants & Adviseurs. Binnen de RvB wordt Bob Marks verantwoordelijk voor de Line of Service Belastingadvies. Hij neemt deze portefeuille over van Pim Perquin, die na drie jaar terugtreedt en weer volledig in de praktijk werkzaam wordt.

Bob Marks is sinds 1987 werkzaam bij BDO als fiscalist. In 1989 werd hij benoemd tot partner-aandeelhouder voor de locatie Tilburg en vervulde hij diverse bestuursfuncties (bestuurslid Pensioenfonds BDO, locatiemanager Tilburg, profitcenter manager Zuid-Nederland). Eerder maakte Bob Marks al deel uit van de Raad van Bestuur van BDO, in de periode 1996-2001. Tijdens deze bestuursperiode was Bob Marks lid van het fusiebestuur dat de samensmelting tussen BDO CampsObers en Walgemoed begeleidde.

Consultancy Nieuws

 • Online talentplatformen voegen 2,7 biljoen toe aan BBP

  De opkomst van online talentplatformen en de toenemende toegevoegde waarde die deze kunnen bieden zullen een marktverstorende impact hebben op de arbeidsmarkt, stelt McKinsey in een nieuw onderzoek »

 • 30 beste digitale consultancybureaus van Nederland

  IBM, Accenture en Capgemini mogen zich het komende jaar de beste digitale consultancybureaus van ons land noemen. Dit blijkt uit de ranking ‘Digital 100: De Beste Dienstverleners’ van zakenblad Management Team »

BDO Nieuws

 • Zorg onvoldoende op hoogte van nieuwe regelgeving

  Zorginstellingen in Nederland zijn grootverwerkers van privacygevoelige gegevens, maar de meerderheid geeft aan niet bekend te zijn met relevante (nieuwe) wet- en regelgeving. Dit blijkt uit een onderzoek van BDO »

 • Informatiebeveiliging van zorginstellingen kan beter

  Bij zorginstellingen is het beleid omtrent informatiebeveiliging nog te vaak niet de kerntaak van bestuurders of directie en kan kan beter. Dit blijkt uit een onderzoek van BDO onder meer dan 50 zorginstellingen »