Bob Marks in RvB BDO Accountants & Adviseurs

30 april 2012 Consultancy.nl

Bob Marks is tijdens de algemene vergadering medio april benoemd tot lid van de Raad van Bestuur (RvB) van BDO Accountants & Adviseurs. Binnen de RvB wordt Bob Marks verantwoordelijk voor de Line of Service Belastingadvies. Hij neemt deze portefeuille over van Pim Perquin, die na drie jaar terugtreedt en weer volledig in de praktijk werkzaam wordt.

Bob Marks is sinds 1987 werkzaam bij BDO als fiscalist. In 1989 werd hij benoemd tot partner-aandeelhouder voor de locatie Tilburg en vervulde hij diverse bestuursfuncties (bestuurslid Pensioenfonds BDO, locatiemanager Tilburg, profitcenter manager Zuid-Nederland). Eerder maakte Bob Marks al deel uit van de Raad van Bestuur van BDO, in de periode 1996-2001. Tijdens deze bestuursperiode was Bob Marks lid van het fusiebestuur dat de samensmelting tussen BDO CampsObers en Walgemoed begeleidde.

Consultancy Nieuws

 • Capco opent nieuw kantoor in Singapore, 3de in Azie

  Capco heeft een kantoor geopend in Singapore, zijn derde kantoor in Azië. Het groeipad van zijn Hong Kong vestiging dient als voorbeeld, ondertussen heeft het adviesbureau zijn zinnen gezet op verdere uitbreiding in de regio »

 • OC&C verhuist naar De Nieuwe Boompjes, Rotterdam

  OC&C Strategy Consultants verhuist over enkele maanden van kantoor binnen Rotterdam. Het strategie adviesbureau zal het voormalige pand van De Nederlandsche Bank betrekken aan De Boompjes 250 in Rotterdam »

BDO Nieuws

 • Registreren aandeelhouders schaadt familiebedrijf

  De verplichte registratie van aandeelhouders van familiebedrijven - volgens nieuwe Europese richtlijnen - zal juist leiden tot minder transparantie, stelt Ed van de Vijver, senior adviseur bij accountants- en advieskantoor BDO »

 • Vier adviesbureaus winnen prestigieuze MPF Award

  Het Managing Partners’ Forum heeft de winnaars van de MPF Awards bekendgemaakt. Zo'n 20 zakelijke dienstverleners vielen in de prijzen, waaronder BDO, Capgemini Consulting, Deloitte en Grant Thornton »