Bob Marks in RvB BDO Accountants & Adviseurs

30 april 2012 Consultancy.nl

Bob Marks is tijdens de algemene vergadering medio april benoemd tot lid van de Raad van Bestuur (RvB) van BDO Accountants & Adviseurs. Binnen de RvB wordt Bob Marks verantwoordelijk voor de Line of Service Belastingadvies. Hij neemt deze portefeuille over van Pim Perquin, die na drie jaar terugtreedt en weer volledig in de praktijk werkzaam wordt.

Bob Marks is sinds 1987 werkzaam bij BDO als fiscalist. In 1989 werd hij benoemd tot partner-aandeelhouder voor de locatie Tilburg en vervulde hij diverse bestuursfuncties (bestuurslid Pensioenfonds BDO, locatiemanager Tilburg, profitcenter manager Zuid-Nederland). Eerder maakte Bob Marks al deel uit van de Raad van Bestuur van BDO, in de periode 1996-2001. Tijdens deze bestuursperiode was Bob Marks lid van het fusiebestuur dat de samensmelting tussen BDO CampsObers en Walgemoed begeleidde.

Consultancy Nieuws

 • BPM vak moet ongestructureerde processen omarmen

  Bij maar liefst 67% van de organisaties zijn de processen ongestructureerd. Door het traditionele gedachtegoed van BPM een upgrade te geven kunnen ook ongestructureerde processen op een passende wijze worden ingericht »

 • IG&H adviseerde wehkamp bij opzet distributiecentrum

  In september opende Koning Willem Alexander het grootste distributiecentrum ter wereld van wehkamp. Gedurende het gehele proces, van idee en ontwerp tot realisatie, werd de online retailer bijgestaan IG&H Consulting & Interim »

BDO Nieuws

 • BDO: Middelgrote bedrijven in de bouw presteren beter

  Bouwbedrijven die tussen de €25 miljoen en €75 miljoen aan omzet per jaar hebben, presteren beter dan hun branchegenoten die meer of minder per jaar binnenhalen. Dat blijkt uit recent onderzoek van BDO »

 • De beste risk management adviseurs van Nederland

  ABN Amro, Rabobank en de Big Four kantoren zijn volgens Nederlandse managers de beste risk management dienstverleners. Acht van 15 beste risk adviseurs vinden hun oorsprong in de adviesbranche »