Bob Marks in RvB BDO Accountants & Adviseurs

30 april 2012 Consultancy.nl

Bob Marks is tijdens de algemene vergadering medio april benoemd tot lid van de Raad van Bestuur (RvB) van BDO Accountants & Adviseurs. Binnen de RvB wordt Bob Marks verantwoordelijk voor de Line of Service Belastingadvies. Hij neemt deze portefeuille over van Pim Perquin, die na drie jaar terugtreedt en weer volledig in de praktijk werkzaam wordt.

Bob Marks is sinds 1987 werkzaam bij BDO als fiscalist. In 1989 werd hij benoemd tot partner-aandeelhouder voor de locatie Tilburg en vervulde hij diverse bestuursfuncties (bestuurslid Pensioenfonds BDO, locatiemanager Tilburg, profitcenter manager Zuid-Nederland). Eerder maakte Bob Marks al deel uit van de Raad van Bestuur van BDO, in de periode 1996-2001. Tijdens deze bestuursperiode was Bob Marks lid van het fusiebestuur dat de samensmelting tussen BDO CampsObers en Walgemoed begeleidde.

Consultancy Nieuws

 • EY partner van 2014 Commonwealth Games in Glasgow

  EY heeft zich als partner verbonden aan de Commonwealth Games 2014. Het adviesburea was de afgelopen maanden nauw betrokken als adviseur bij de organisatie van het event in Glasgow »

 • KWINK: 11% krijgt onverwacht hoge mobiele rekening

  11% van de Nederlanders krijgt wel eens onverwachts een (veel) te hoge telefoonrekening. Overmatig datagebruik is de grootste boosdoener. Dit blijkt uit een enquête van KWINK Groep onder 1.600 respondenten »

BDO Nieuws

 • BDO: Winst zorginstellingen met 40% teruggelopen

  Zorginstellingen hebben in 2013 hun winstgevendheid met maar liefst 40% zien dalen. De belangrijkste oorzaken: een recordbedrag van €1,4 miljard aan voorzieningen en hoge afwaarderingen van het vastgoed »

 • BDO: Stille bewindvoering leidt tot hogere waardecreatie

  Met een faillissement in zicht doen bedrijven goed aan een stille bewind-voering. Schuldeisers kunnen op een hogere opbrengst van minimaal 10% rekenen. Dat blijkt uit onderzoek van BDO en de Radboud Universiteit »