Bob Marks in RvB BDO Accountants & Adviseurs

30 april 2012 Consultancy.nl

Bob Marks is tijdens de algemene vergadering medio april benoemd tot lid van de Raad van Bestuur (RvB) van BDO Accountants & Adviseurs. Binnen de RvB wordt Bob Marks verantwoordelijk voor de Line of Service Belastingadvies. Hij neemt deze portefeuille over van Pim Perquin, die na drie jaar terugtreedt en weer volledig in de praktijk werkzaam wordt.

Bob Marks is sinds 1987 werkzaam bij BDO als fiscalist. In 1989 werd hij benoemd tot partner-aandeelhouder voor de locatie Tilburg en vervulde hij diverse bestuursfuncties (bestuurslid Pensioenfonds BDO, locatiemanager Tilburg, profitcenter manager Zuid-Nederland). Eerder maakte Bob Marks al deel uit van de Raad van Bestuur van BDO, in de periode 1996-2001. Tijdens deze bestuursperiode was Bob Marks lid van het fusiebestuur dat de samensmelting tussen BDO CampsObers en Walgemoed begeleidde.

Consultancy Nieuws

 • Eigenschappen nodig om te werken bij McKinsey

  Welke eigenschappen moet een consultant hebben om kans te maken op een baan bij een strategisch adviesbureau? Dominic Barton, de CEO van McKinsey, legt uit naar welke type mensen McKinsey op zoek is »

 • PwC wil komende 5 jaar verdubbelen in groeiregio Afrika

  PwC heeft een ambitieus groeiplan voor Afrika aangekondigd. De komende vijf jaar is het van plan om zijn personeelsbestand te verdubbelen. Om dit te bewerkstelligen heeft het honderden miljoenen dollars gereserveerd »

BDO Nieuws

 • BDO: Stille bewindvoering voordelig voor stakeholders

  Uit onderzoek van BDO in samenwerking met de Radboud Universiteit blijkt dat stille bewindvoering - mits er aan bepaalde randvoorwaarden wordt voldaan - diverse voordelen biedt voor de verschillende stakeholders »

 • BDO en YSE kanshebber HR Talent of the Year award

  Voor het eerst wordt de HR Talent of the Year verkiezing georganiseerd. Vooralsnog zijn 6 talenten genomineerd in de categorie Young Professional, waaronder Kelly van der Heijde van BDO en Ebba Roessingh van YSE »