IG&H opent nieuw kantoor in Papendorp Utrecht

20 april 2012 Consultancy.nl

Vorige week, op donderdag 12 april, heeft IG&H Consulting & Interim officieel haar nieuwe kantoor geopend. Het nieuwe pand is gevestigd op het bedrijventerrein Papendorp, Utrecht. Tijdens de opening, die werd bijgewoond door zo’n honderdvijftig bestuurders uit het Nederlandse bedrijfsleven, verzorgde de invloedrijke managementdenker Prof. Manfred Kets de Vries een lecture over leiderschap.

Het nieuwe kantoor van IG&H Consulting & Interim aan de Janssoniuslaan/Hondiuslaan heeft een oppervlakte van circa 2.780 m² en 62 parkeerplaatsen. Het pand wordt gehuurd van vastgoedbedrijf Maarsen Groep. Het voormalige kantoor van het consultancybureau was gevestigd in Woerden.

IG&H Consulting - Nieuw kantoor

Volgens IG&H Consulting & Interim is de inrichting van het nieuwe kantoor gebaseerd op de kern-waarden van het nieuwe werken, transparantie, verbinding, inspiratie en duurzaamheid. Zo is er bewust gekozen om het kantoor te laten fungeren als thuishaven en ontmoetingsplek. Naast goede voorzieningen biedt het kantoor “een prettige en inspirerende omgeving voor medewerkers en interim managers” van het adviesbureau. De open en glazen ruimtes zorgen voor een “transparante omgeving” en de vele flexwerkplekken zorgen voor meer onderlinge kennisuitwisseling en dialoog.

Daarnaast biedt het kantoor ook verschillende mogelijkheden voor klanten. Zo kunnen IG&H Consulting adviseurs bijvoorbeeld niet alleen aan de traditionele vergadertafel maar ook in een ontspannen setting van gedachten wisselen met opdrachtgevers.

IG&H Consulting - Papendrecht

Consultancy Nieuws

 • Waaromvraag belangrijk bij overdracht familiebedrijf

  Overdracht is een belangrijk thema binnen familiebedrijven dat goed geregeld moet worden en een bijzondere aanpak vraagt. De waaromvraag is essentieel, stellen DRV partners Stefan Jansen en Pieter Poortvliet »

 • Softwarebedrijf EBPI koopt MKB praktijk van KPMG

  Ook in de accountancybranche wordt de impact van digitalisering steeds beter zichtbaar. Softwarebedrijf EBPI heeft de MKB praktijk praktijk van KPMG overgenomen, een primeur binnen de branche »

IG&H Nieuws

 • IG&H: Hypotheekmarkt beleeft beste jaar sinds tijden

  De hypotheekmarkt is het afgelopen jaar met 33% gestegen naar bijna €49 miljard. Het aantal transacties nam flink toe en opnieuw stegen de huizenprijzen licht. Dit blijkt uit onderzoek van IG&H Consulting »

 • NL heeft heldere nationale pensioenambitie nodig

  Als de politiek de komende periode geen knopen durft door te hakken over waar het heen wil met onze pensioenen, dan dreigt de Nederlandse markt af te glijden van de wereldtop. Dat blijkt uit een analyse van IG&H Consulting »