IG&H opent nieuw kantoor in Papendorp Utrecht

20 april 2012 Consultancy.nl

Vorige week, op donderdag 12 april, heeft IG&H Consulting & Interim officieel haar nieuwe kantoor geopend. Het nieuwe pand is gevestigd op het bedrijventerrein Papendorp, Utrecht. Tijdens de opening, die werd bijgewoond door zo’n honderdvijftig bestuurders uit het Nederlandse bedrijfsleven, verzorgde de invloedrijke managementdenker Prof. Manfred Kets de Vries een lecture over leiderschap.

Het nieuwe kantoor van IG&H Consulting & Interim aan de Janssoniuslaan/Hondiuslaan heeft een oppervlakte van circa 2.780 m² en 62 parkeerplaatsen. Het pand wordt gehuurd van vastgoedbedrijf Maarsen Groep. Het voormalige kantoor van het consultancybureau was gevestigd in Woerden.

IG&H Consulting - Nieuw kantoor

Volgens IG&H Consulting & Interim is de inrichting van het nieuwe kantoor gebaseerd op de kern-waarden van het nieuwe werken, transparantie, verbinding, inspiratie en duurzaamheid. Zo is er bewust gekozen om het kantoor te laten fungeren als thuishaven en ontmoetingsplek. Naast goede voorzieningen biedt het kantoor “een prettige en inspirerende omgeving voor medewerkers en interim managers” van het adviesbureau. De open en glazen ruimtes zorgen voor een “transparante omgeving” en de vele flexwerkplekken zorgen voor meer onderlinge kennisuitwisseling en dialoog.

Daarnaast biedt het kantoor ook verschillende mogelijkheden voor klanten. Zo kunnen IG&H Consulting adviseurs bijvoorbeeld niet alleen aan de traditionele vergadertafel maar ook in een ontspannen setting van gedachten wisselen met opdrachtgevers.

IG&H Consulting - Papendrecht

Consultancy Nieuws

 • EY doneert 1.000 WakaWakas aan ebola hulpverleners

  In het kader van de Nationale Actieweek voor ebola heeft de EY Foundation 1.000 hulpverleners in staat gesteld om, ook na zonsondergang, hun werk te kunnen blijven doen met behulp van een WakaWaka solarlamp »

 • Partnermodel en 2 nieuwe partners voor First Consulting

  Op 1 januari 2015 verandert First Consulting haar topstructuur in een partnermodel. Dit gaat gepaard met een aanvulling van het partnerteam met twee zwaargewichten: Jeroen Haster (46) en Barth de Klerk (44) »

IG&H Nieuws

 • Hypotheekmarkt bezig met sterk herstel volgens IG&H

  De Nederlandse hypotheekmarkt is bezig met een sterk herstel, blijkt uit cijfers van IG&H Consulting. Zo is de omzet van de markt afgelopen kwartaal met 33% gegroeid ten opzichte van een jaar geleden »

 • Rogier van Hulten versterkt zorgtak IG&H Consulting

  IG&H Consulting heeft Rogier van Hulten benoemd tot Senior Manager van de zorgpraktijk. Van Hulten komt van Deloitte Consulting en neemt ruim 10 jaar ervaring in complexe verandertrajecten en kennis van gezondheidszorg mee »