HofP: Leiders moeten zich beperken tot de essentie

13 april 2012 Consultancy.nl

House of Performance heeft de landelijke campagne ‘Wat is de bedoeling?' gelanceerd. Met de campagne roept het adviesbureau uit Utrecht leidinggevenden op om zich tot de essentie te beperken, zodat ze hun werkzaamheden efficiënter en effectiever kunnen uitvoeren. Op alle grote stations zijn gisteren in totaal 10.000 armbandjes uitgedeeld. Daarnaast heeft House of Performance de website widb.nl gelanceerd met tips voor managers over leidinggeven en aansturen.

House of Performance is een organisatieadviesbureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden van verandertrajecten.

Boek: Geef Gas Bij Oranje!
Als onderdeel van de campagne lanceert het organisatie-adviesbureau ook een nieuw boek: Geef Gas Bij Oranje! In het boek presenteren de auteurs vijftig herkenbare organisatieproblemen die worden opgelost met een tegendraadse, vernieuwende of atypische aanpak. Het boek is een co-productie van alle adviseurs van House of Performance en is uit het bedrijfsleven gegrepen.

Lees hier meer over het boek Geef Gas Bij Oranje 

Renée de Boo, partner bij House of Performance: “Tijdens het schrijven van ons boek kwamen we erachter dat de simpele vraag: ‘Wat is de bedoeling?’ een flinke eerste stap is in het vereenvoudigen van moeilijke problemen. “Wat is de bedoeling?” creëert ruimte voor het individu om zich echt te verbinden aan de organisatie en stimuleert daardoor samenwerking. Gevolg is dat veel bewuster keuzes gemaakt kunnen worden over de inzet van schaarse middelen als tijd, energie en geld. En hierdoor effectiever en efficiënter gewerkt wordt. Op termijn levert dat een beter resultaat voor de klant en een grotere betrokkenheid van de individuele medewerkers.”

Consultancy Nieuws

 • Tour De France Utrecht routeplanner gelanceerd

  Utrechts adviesbureau Conclusion heeft samen met Le Tour Utrecht en de Fietsersbond een routeplanner gecreëerd die fietsers door Utrecht heen leiden tijdens de Tour de France Grand Départ dit weekend »

 • PA Consulting ondersteunt Ben Ainslie Racing team

  Om de America’s Cup binnen te slepen is een fijn staaltje teamwork nodig. Om de kansen van het Ben Ainslie Racing team te verhogen heeft het team een partnership afgesloten met PA Consulting Group »

House of Performance Nieuws

 • House of Performance gastheer Ondernemer v/h Jaar

  Vandaag vindt de 6de editie van de ‘ondernemer van het jaar’ verkiezing plaats op het kantoor van House of Performance. Thijs Otto van Es, partner bij het organisatieadviesbureau, zal tevens als juryvoorzitter fungeren »

 • Drie nieuwe adviseurs voor House of Performance

  Het Utrechtse organisatieadviesbureau House of Performance heeft zijn team versterkt met drie nieuwe adviseurs: Sydo Schikker, Jorim den Hartog en Nina Kubina. De nieuwe aanwinsten over hun motivatie »