Ed Duits

Naam: Ed Duits
Datum: jan '12
Van bedrijf: Trooy Management
Oude functie: Director
Naar bedrijf: Voogt Pijl & Partners
Nieuwe functie: Consultant

Over Ed Duits

Ed (1960) is een zeer ervaren manager en consultant. Bij ICT dienstverlener CMG heeft hij zich ontwikkeld van projectmanager tot directeur. Hij was hij ondermeer verantwoordelijk voor de dienstverlening aan banken en verzekeraars in Noord Nederland en leidde een complexe Europese ERP implementatie voor Shell. Binnen IG&H Consulting heeft hij zich gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen de financiële sector (banken, verzekeraars en pensioenfondsen), bij voorkeur door het toepassen van lean.

Ed’s aanpak is er vanaf dag één op gericht om zijn kennis over te dragen op de medewerkers van de eigen organisatie. Door zijn jarenlange ervaring als eindverantwoordelijk manager en als consultant is hij goed in staat mensen te coachen alsmede zelf verbeteringen door te voeren. Hij koppelt denkkracht aan daadkracht. Als projectmanager combineert hij een strakke sturing op voortgang en het beheersen van risico’s met het benutten van kansen. Hij is pragmatisch en resultaatgericht, geeft zijn medewerkers veel vrijheid en weet met humor menig issue op te lossen voordat het een probleem wordt.

Over Voogt Pijl & Partners

Voogt Pijl & Partners (VP&P) is een middelgroot bureau van circa 20 professionals. Voogt Pijl & Partners werkt uitsluitend in de financiële sector, voor o.a. banken, verzekeraars, leasemaatschappijen en pensioenfondsen. Adviseurs van VP&P hebben ervaring opgedaan met verandertrajecten binnen de financiële sector en heeft bewust gekozen voor de overstap naar een bureau waarin klanten, kwaliteit, professionele integriteit en ondernemerschap voorop staan. Het adviesbureau is gevestigd in het centrum van Amersfoort.

Transfer invoeren Transferoverzicht