Adres- en contactgegevens van OC&C Strategy Consultants. Neem contact op met OC&C Strategy Consultants via telefoon of email.
OC&C Strategy Consultants - Contact | Consultancy.nl

OC&C Strategy Consultants | Contact

Adresgegevens:
Rederijstraat 5
3011 XR Rotterdam

Contactgegevens:
Telefoon: 010 -2175555

 

OC&C Strategy Consultants - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van OC&C Strategy Consultants: een overzicht van OC&C Strategy Consultants nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
OC&C Strategy Consultants | Consultancy.nl

OC&C Strategy Consultants

OC&C Strategy Consultants adviseert het topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen in Azië, Europa en Noord- en Zuid Amerika op het gebied van koersbepaling, prestatie-verbetering en verandering. OC&C is in de meeste sectoren actief. Het Nederlandse kantoor, in Rotterdam, heeft vooral veel expertise in private equity, FMCG, retail en transport & logistiek.

Het werk in de praktijk
Je werkt in teamverband aan uiteenlopende projecten, van enkele weken tot maanden, in allerlei sectoren. Je analyseert bijvoorbeeld cliënt- of marktgegevens, maakt modelanalyses, neemt interviews af. Als team analyseer je de bevindingen en formuleer je aanbevelingen die je presenteert aan je cliënt.

Je wordt continu uitgedaagd en krijgt veel verantwoordelijkheid. Internationale ervaring kun je opdoen in internationale projectteams en door tijdelijk over te stappen naar een ander kantoor.

Wie zoeken wij?
Talent, toewijding en enthousiasme zijn belangrijker dan wat voor studie je hebt gedaan. Belangrijke trefwoorden zijn: superieure analytische vaardigheden, sterke nieuwsgierigheid, ondernemend, gedreven, volwassen, no-nonsense-mentaliteit. Je moet in teams willen werken en hebt een positief-kritische houding. Technische studenten, (bedrijfs)economen en econometristen met een brede maatschappelijke interesse blijken vaak aan dit profiel te voldoen.

Selectieproces
Wil jij je aanmelden voor onze sollicitatieprocedure? Stuur ons dan een sollicitatiebrief met je CV en je cijferlijsten van middelbare school en universiteit. Als je toegelaten wordt tot de procedure, kom je bij ons eerst een numerieke test en twee case interviews doen. Gaan die goed, dan vragen wij je voor een tweede ronde waarin je drie van onze Partners spreekt.

Contact
Kijk voor meer informatie op www.occstrategy.nl of mail/bel recruitment via recruitment@occstrategy.nl of 010 – 217 55 55.

Bedrijfsinformatie van OC&C Strategy Consultants: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van OC&C Strategy Consultants.
OC&C Strategy Consultants - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

OC&C Strategy Consultants | Bedrijfsinformatie

OC&C Strategy Consultants Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal medewerkers
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van OC&C Strategy Consultants op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
OC&C Strategy Consultants - Social Media | Consultancy.nl

OC&C Strategy Consultants | Social Media

OC&C Strategy Consultants Nederland

OC&C Strategy Consultants Internationaal

Werken bij OC&C Strategy Consultants: Kom meer te weten over een carrière bij OC&C Strategy Consultants en ontdek hoe het is om voor OC&C Strategy Consultants te werken.
OC&C Strategy Consultants - Werken bij | Consultancy.nl

OC&C Strategy Consultants | Werken bij

OC&C Strategy Consultants - Werken bij | Consultancy.nl